Izobraževanje

by piskec 8. november 2006 18:48

Tele tri dni sedim v prostorih S&T in sem na tečaju CP SA II. Edina žalost je, da nimam dostopa do ineta.

Drugače pa je fino začeti šele ob pol devetih. Prav luštno, brez kakršnekoli gneče zjutraj. Pol ure pa sem oddal Leandra v vrtcu in prišel na tečaj. Oh, ko bi tako bilo vsak dan. Res pa je potem malo žalostno priti domov, ko cerkev že bije za mrak... Sicer pa bo kmalu pomlad in življenje se bo začelo na novo!

Zjutraj srečala še lisico. Povoženo, na žalost. Ne vem, kako ljudem to rata... Po drugi strani pa to vsaj pove, da lisice so, čeprav jih že dolgo ne vidim več...

Zimska utrujenost me prijemlje. Najraje bi se zavlekel pod odejo in spal do marca. Hm, po drugi strani pa tudi ne... Uff, danes je en tak dan, poln nasprotij.

Tags:

osebno

Komentarji (3) -

Vreme
9. 11. 2006 15:01:47 #

Zanimivo, tudi sam sem pred časom srečal lisico in to živo. Sedela je na robu gozda in opazovala promet, nevem mogoče ga je celo štela Smile))

piskec
9. 11. 2006 17:45:04 #

Tvoja je bila vsaj živa... Srne še vidim, lisice pa že dooooolgo ne.

Vreme
9. 11. 2006 18:29:29 #

Če se ne motim sem lisico prvič v življenju videl živo, srn pa tudi sam kar vidim, zadnjič sta dve prišle na parcelo in začudeno gledale, misleč kaj te ta tu dela Smile))

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS