Čistilci

by piskec 1. april 2007 16:46

Včeraj smo imeli v Krtini čistilno akcijo. Kar dobro obiskana je bila in smo se kar namatrali. Na koncu je za nami ostal en velik poln kontejner svinjarije.

Uff, kaj se nabere ene robe! Od zanimivih stvari sem jaz našel 30€(!), pol srne, en blatnik in en kondom. Da o redbullih in piksnah piva ne govorimo in o vsej ostali svinjariji. Kaj vse ljudje ne zmečejo iz drvečega avta!

Sem pa cel čas hodil po grabnu in se sklanjal kot nor. Moram drugo leto pazit, da spet ne dobim iste lokacije. Grabni niso nič kaj prijetni. Še roka mi je zmrznila, ko se brodil po tisti umazani vodi.

Ampak naš kraj je vsaj malo bolj čist. In to je čisto ok.

Jasno pa je, da smo tudi doma potem uvedli čistilno akcijo in zdaj je naša hiša lepa, sveža in očiščena od strehe do kleti. Ja, še celo klet sem pospravil, celo miza se vidi! Juhu! Me prav zanima, koliko časa bo tako ostalo.

Danes smo se pa spravili še na okolico hiše, a ker je cvetna nedelja, sem moral žago lepo pustiti v garaži, da ne zganjam preveč hrupa. Kaj veš, koga bi lahko tu vse užalil... Večina ljudi pri nas namreč na take dneve ne dela. No, potem sem pa samo lopatal, presadil eno večjo smreko, za katero srčno upam, da se bo prijela, ter nekaj grmov, ki so delali težave. Težave so delali, ker niso hoteli ven. Nikakor. Uff, sem se namatral, japonska kutina (ali nekaj podobnega) je huda. Jo je pa že Helena zlifrala naprej, to leto je glavni diler z rožami, kar naprej neke vejice odnaša pa spet prinaša. Joj, kaj bo rož, samo da tale pomlad še malo bolj prime.

Za marelico se bojim, da ne bo nič z njo... Spet. Šmrc, prezgodnja je, prezgodnja. Ah, bomo videli, cvetov je bilo na stotine, morda pa kakšnemu rata.

Tags:

Komentarji (4) -

Vreme
1. 04. 2007 19:12:42 #

Ja odlično, da skrbite tudi za svojo okolje v takšni obliki. Tudi nas v sredo čaka nekaj podobnega, no bomo videli če bo kaj za čistit Smile

piskec
1. 04. 2007 19:38:15 #

VEDNO je kaj za čistit. Ljudje smo taki svinjakarji, da je kar hudo...

Vreme
2. 04. 2007 07:08:24 #

Ja ampak to čiščenje je bolj okrog bloka...sicer pa tako ali tako mene ne bo zraven, sem se spomnil, da ja delam popoldan Frown

piskec
2. 04. 2007 08:34:45 #

Izgovori, izgovori... Dopust vzami! ;)

Pa pejt na mejl pogledat.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS