Ko te prevevajo čustva

Še dobro, da je že petek! Tole pa je bil teden, tako zelo poln, poln raznega dogajanja in poln raznih občutij, ki so se izmenično vrstili iz dneva v dan.

Če smo prejšnji vikend zaključili s prireditvijo, ki je zahtevala kar nekaj priprav in organizacije, polne stresa, ki te spremlja, pa če hočeš ali ne, je bil večer v znamenju iskanja izgubljenih otrok, ki so s praznimi mobiteli se čisto lepo znašli, le strah nas mam je velik in težko premagljiv.

In smo se v ponedeljek precej izmučeni vlekli naokrog in je bil torek primeren dan za pogled vase, je že sreda bila napolnjena z energičnim izbruhom najmlajših in posledično praznjenje baterij starejših. Višek je vsekakor bil četrtek, ko se srečaš s povsem novimi spoznanji, polnimi očitkov in nerazložljivih potez. Farsa.



Na srečo petek 
prevaga v navalu zanosa, ko se v festivalni dvorani pojavi tudi tvoj otrok, pozabiš na majhnost in spet si del sveta, širnega obzorja in na srečo se s petkom teden ne konča. Jutri nas čaka še eno veliko dejanje. Bo zanos ali pogum, bo resnica ali drugost?

Biti močan, je vrlina ali šibkost?
 

Tags:

05 dejavnosti

Komentarji (1) -

piskec , on 10. 10. 2007 11:09:21 Said:

Če ne drugega, dolgčas na ni, anede?

Oboje je, in vrlina in šibkost. Kakor kdaj.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading