za-obljube

Borških 10.000 + 2010 je bil naziv letošnjega dogodka, že tretjega po vrsti v zadnjem vikendu decembra. Če je bilo lansko leto še strašansko mrzlo, smo tokrat odnesli s čisto spodobnim vremenom za tek po 10 km progi. Tokrat se tistemu neskončno dolgemu klancu nisem pustila in tako pretekla skoraj celo progo. Prihod v cilj je vedno v veselje, tako publiki, ki nas čaka, še bolj pa nam, saj se tedaj začne tisti drugi del, ki nujno vodi k analizi celotnega leta. Zgodb, takih in drugačnih je ogromno, težko jih je vse spraviti v en sam večer.

Kar smo pričeli lani, ko nas je Rajko spretno pripeljal do tega, da smo si upali izraziti vse naše bojazni in sanje, smo tokrat s toliko večjim žarom vsi skupaj skušali razložiti, opisati, deliti. V vseh nas je toliko idej in življenja in super je, da se lahko dobimo takole skupaj in načrtujemo, planiramo, se (za)obljubljamo. Navsezadnje, vsaka vzpodbuda šteje, pa četudi dana sredi noči. Zato velika hvala Radu in Darji, da nam vse to omogočata. Še se bomo srečavali!

Tags:

se dogaja | tek

Komentarji (3) -

Wega , on 28. 12. 2009 16:50:02 Said:

Obljube?Kakšne obljube? Jaz se nič ne spomnim...

Še enkrat, hvala za družbo in da ste me prenašali - jaz se nisem mogel naslednji dan niti par sekund na Rajkotovem telefonu...

Vreme , on 28. 12. 2009 20:31:18 Said:

Ja saj niso bile obljube, samo pregled letošnjega in naslednje letnega dogajanja ;)

Hana , on 30. 12. 2009 13:22:28 Said:

No, malo so pa že bile tudi obljube...

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading