Darila

Pa jih imam! Čisto prave, čisto nove, lepe kar se da. In čisto moje.

Dedek Mraz se je letos spomnil na mojo kar malo ugaslo željo, ki  sem jo gojila med letom. Za tek pri meni ni bilo prave volje ali motivacije. Ni šlo, pa pika. Hoja je čisto nekaj drugega. Odkar vem, kako se tudi počasi daleč pride, pri tem gre zahvala predvsem našim pohodom s ŠD Krti, me nobena razdalja ne ustavi več. Hodila bi lahko ure in ure.

Kaj pa čas? Tudi tega si nikoli ne upam vzeti samo zase. Zato mi je čakalo še eno presenečenje. K darilu je bilo namreč priloženo pooblastilo čisto posebne narave, podpisano pa je s strani vseh v naši hiši.

Saj ne vem, kaj me je bolj razveselilo. Pooblastilo sem seveda kar takoj uporabila in prehodila krtinski hrib po dolgem in počez. Glede na vse ure, ki sem jih zadnje dni prebila v kuhinji, ob peki božičnih piškotov in kokosove potice, mi je bila hoja po svežem snegu v največje zadovoljstvo.

Edino roke me bolijo, saj niso še navajene toliko delati na rekreativnem sprehodu. Naslednjič vzamem s sabo še piskecevo uro, pa, da skupaj vriševa poti, on ravnino, jaz pa hribe!

Tags:

se dogaja | zame

Komentarji (4) -

Vreme , on 25. 12. 2007 18:08:05 Said:

Super. Bo potrebno še v e-kipi srčnih ustanoviti še Nordic walking sekcijo!! ;)

Hana , on 25. 12. 2007 18:21:52 Said:

Lahko se vam pridružim (če me vzamete). Bom pa tekmovala v svoji kategoriji ;)

Wega , on 26. 12. 2007 16:07:42 Said:

Tvoja prva tekma bo že v soboto. Glede na vremenske razmere bomo namreč verjetno tekmovali v tamanjšem krogu: Borških malo manj kot 4000.

Hana , on 26. 12. 2007 18:39:40 Said:

Opa. Prvi pravi izziv! Se prijavljam.

Pingbacks and trackbacks (1)+

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading