Dost te mamo, presneti reno...

by piskec 12. september 2009 10:20

Ne moreš verjet, spet nas je pustil sred ceste...

Tokrat noče več vžgat. Naredi samo še brrrppppp. Pa ni akumulator, ker vsa ostala elektrika dobro dela. Sumim na štarter, lahko pa je odneslo tudi celo mašino. Pravzaprav mi je čist vseen, briga me!

Toliko imam že debelo kožo, da se ne sekiram več preveč. Danes se sploh ne bom več z njim ukvarjal... Jutri grem tja s fanti, pa da vidimo, če je res starter. Če bo vžgal, ko ga porinemo, potem ok, drugače pa resno razmišljam, da bi ga kar na odpad peljal.

Še presnetega izpušnega sistema, ki je šel v Črni gori, nisem popravil, na, pa je že nekaj drugega narobe! Saj ne more človek niti sledit več!

Mogoče je res čas, da si nabavimo en manjši avto, tako velikega ne potrebujemo več. Kakšnega malega, plastičnega japonca. Imamo namreč dobre izkušnje s suzukijem, ki še olja ne je. Čeprav, če zdajle dobro pomislim... pa je bil tudi suzuki kar nekajkrat pri mehaniku... Hm. Zgleda, da so vsi ti avti ena velika jajca. Najbolje bi bilo, če jih sploh ne bi imel. Eh.

Pa še res tako enkraten čas je zdajle za drug avto kupovat. Pa še jaz, ki sem tako spreten in okreten pri teh zadevah in me vedno prinesejo okrog kolikor sem dolg in širok!

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr renoooooooooooooo!

Tags:

avto

Komentarji (4) -

Vreme
12. 09. 2009 11:13:11 #

A se to samo meni zdi, da avto na levo stran visi???

Matjaž
12. 09. 2009 11:18:13 #

Uf, samo sranje s temi avti. Jaz zaenkrat prisegam na Mazde, kjer je dobro razmerje cena in zanesljivostSmile Tako, da ti jo toplo priporočamSmile Jaz sem pred letom in pol kupoval avto in sem se kar orenk informiral o stvarehSmile Tako, da če rabiš kakšne nasvet....SmileSmile Lohk greva pa tudi kakšen krog z MazdoSmile

lp
m

piskec
12. 09. 2009 11:48:57 #

Vreme, res visi, ampak to zaradi terena, ne zaradi tega, ker mu manjka kolo... ;)

Matjaž, Mazda, kaj? Hm, zanimivo. A ma Mazda kaj majhnega?

Vreme
12. 09. 2009 16:57:33 #

Majhnega?? ne seri, glede na to, da ste navajeni velikih avtomobilov, ti priporočam vsekakor enoprostorca, tudi v manjši obliki. Sicer pa avto kot avto so samo nianse ;)

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS