Arhiv Vremenske Napovedi

by piskec 7. november 2006 19:36

Ker sem danes opazil, da je nekdo iskal Arhiv vremenske napovedi, sem pomislil, da to pa res ni težko narediti. Vse podatke imam, večina programiranja je že narejena, samo še par vnosnih polj in drugačen Select stavek je potrebno napisat. Seveda sem zraven pomislil tudi na to, zakaj hudimana tega še nisem naredil?!

Tako, da je od danes ZEVS bogatejši še za eno storitev: Arhiv vremenskih napovedi, ki se nahaja na naslovu http://www.krtina.com/Napoved/NapArh.asp.

Ker sem že od začetka pripravil Vremensko Napoved, da bi lahko vnesel tudi podatke, ki so potem res veljali za napovedane dni, se zdaj sprašujem ali ima to sploh kakšen smisel. Lahko bi tako preverjali kako natančne so naše napovedi, a kaj, ko se Napoved spremeni lahko tja do polnoči za naslednji dan (potem se ne more več). To pa ni več, kaj jaz vem kakšna Napoved. Se bojim, da bodo potem fantje tekmovali in zadnje ure popravljali zadeve. Kar bo predvsem zoprno (emaili bodo leteli kot zmešani) pa tudi večjega smisla ne bo imelo.

Hm, tole moram pa še dobro razmislit... Poleg tega: komu se pa da nabrati (in predvsem kje???) podatkov za celo leto in jih potem še vnesti in narediti program, ki bo to primerjal in in in in in... Eh. Mogoče se bo pa kdo od fantov spomnil, čemu bi bilo to potrebno...

 

Tags:

tehnika

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS