Kolona

by piskec 10. november 2006 16:12

Takale je naša preljuba avtocesta skoraj vsak petek. Saj človek ne more verjet. Ampak res skoraj vsak petek! Če pa ni takole pa kar praznujemo!

In to samo zato, ker je zaprt en vozni pas, ker se čisto vsak petek treščijo. Vsem se mudi in vsi so frajerji in bodo prej prišli. Groza, groza. In potem vsi stojimo. Da ne govorim o vseh tistih, ki vozijo potem po odstavnem pasu in so še večji frajerji, ker so zje*al vse nas, kekce in luzerje. Včasih, sem in tja, se na odstavni pas postavi kak tovornjak, takemu bi dal kar nagrado! Kaj mislite, če jih drugič posnamem, a jih policija lahko preganja?

Japajade... Vsi so začeli vozit tam, ko je šla prva naprej policijska marica. Za njo se je pa vsula cela kolona... Pa grem stavit, da vsi ti ljudje drugače pravijo, da oni pa tega že ne počnejo! In da so danes vozili samo zato, ker se jim je strašansko mudilo, ampak drugače tega NE počnejo... Ja, ja, whatever...

Ma, kaj se sploh razburjam. Sem prišel čisto lepo domov, malo počasneje ampak varno in brez uničenih živcev.

Tags:

dogodki

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS