Konferenca

by piskec 23. november 2006 09:32

Helena je šla danes zjutraj na Infosek. Vsaj dva dni si vzame sem in tja, za več si skoraj (še) ne upa. Mislim, da ni stvar v (ne)zaupanju, da bi šlo vse narobe, mame so pač take. Težko zapustijo svoje otročiče in jih kar naprej skrbi, kaj se vse dogaja doma. Pa se imamo vedno fino, celo spohamo lahko kaj, ker Helena pohanja ne mara, bognedaj, da bi pekli pomfrit. Tako pa si, ko Helene ni doma, privoščimo pomfrit in ob večeru, ob filmu, še kokice. Čisti razvrat, vam pravim! No, ja, malo jih pa moram razvajat. Kdo pa jih bo? Sicer je pa vedno naslednji dan služba pa vrtec pa šola pa obveznosti pa itd.

Včeraj sva se morala skoraj skregat, ker je hotela postoriti vse za ta dva dni, ko je ne bo. Kot da se vse ustavi, ko je ni. No, majčkeno se res, priznam... Če bi pa hotela še skuhat za dva dni, bi pa iz kože skočil! Kot da sem ne znam sam! Pa vem, da ne misli tako, a si ne more pomagat. Iz mater veje nekakšna odgovornost, da preprosto "morajo" poskrbet za vse. Pa jo prepričujem že dolgo časa, da temu ni tako, rezultati so že vidni, a gre počasi, počasi.

Mamice in sinčki pa Očiti in hčerke... Ojdip je včasih zelo izrazit. Po mojem je vse v poznavanju sebi lastnega spola. Za našega Mitjo dobro vem, kdaj hoče Mamo okrog prinest in na kakšen način deluje. Sem bil natanko tak in sem svoji Mami počel zelo podobne stvari. In zato ga nič ne šparam. Hčerke pa so čisto nekaj drugega, pojma nimam kako razmišljajo. In me vrtijo potem okrog prsta... Priznam. A sreča, da sta starša dva in se porazdeli, Helena pazi name, jaz pa nanjo, da ne zabredeva predaleč v premalo ali preveč trdo/mehki vzgoji.

Šele zdaj sem pogledal program konference, kamor je šla Helena. Zanimive teme, zanimive. Pričakovati je rast različnih Honeypotov zato se pazite, kaj počnete. Nekdo vas kar naprej opazuje! Že nekaj časa razmišljam o lastnem Honeypotu, a koga naj v Krtini lovim? Bi moral stanovati nekje v mestu, v bloku, tam okrog je komunikacij, kolikor hočeš! Najbrž pa se tudi tega, da ljudem prisluškuješ, kaj se po Skype-u pogovarjaju, naveličaš prej ali slej, a ne?

Tags:

osebno

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS