Gimnazija Poljane

by piskec 3. januar 2007 19:21

Dolga leta nazaj sem se smukal tam okrog Poljan, takrat je bila še Srednja šole Poljane. Enkrat smo imeli tam na dvorišču skoraj koncert pa nam je Habič vse skvaril, a se nismo sekirali. Vem le, da nismo bili ravno najbolj pridni... Kar naprej so našo šolo, polno fantov, tlačili s Poljanami, polno šolo punc. Še zaključni ples smo imeli skupaj, prej in kasneje pa seveda ogromno prežurali.

In danes, več kot dvajset let kasneje, ko sem šel na roditeljskega, sem s strahom opazoval, od kje neki bo skočil ravnatelj... Oh, čeprav sem že siv in za mlade že starejši gospod, sem v sebi še vedno paglavec, ravno tak kot takrat. Me je prav imelo, da bi kakšen gasilni aparat sprožil, zavoljo starih časov.

A sem se raje premislil, na roditeljskem sedel čisto v zadnjo klop, lepo poslušal, vse napisal in se nato tiho pobral. Tadeji pa že ne bom delal blamaže.

Ja, šole mi res ne gredo najbolje. Še vedno ne. Ampak fotko sem pa le stisnil. Poljane, z gasilnim aparatom vred.

Tags:

osebno

Komentarji (4) -

Vreme
4. 01. 2007 10:14:34 #

A gasilni aparati te mučijo, noja najprej petarde, sedaj gasilni aparati. A te je dobila  druga puberteta, ali pa imaš toliko nostalgičnih spominov, da bi najraje še vse skupaj enkrat ponovil?? Smile))

piskec
4. 01. 2007 12:03:08 #

Vse stvari na tem svetu me mučijo. Kar naprej... Ponavljal ne bi v nobenem primeru ampak saj lahko tudi zdaj kako neumnost ušpilam, a ne? ;)

Vreme
4. 01. 2007 19:54:20 #

Smile))) vsekakor, če je to tvoja želja!!!

piskec
4. 01. 2007 21:59:17 #

Te pa bom kašno ušpilal ne? Enkrat...

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS