Glas Jelovice

by piskec 7. januar 2007 09:53

Včeraj smo šli spet v Škofjo Loko. Te čase že kar nekajkrat. Najprej Tadeja in Flori, zdaj smo šli pa še vsi ostali. Pa Flori še enkrat, kaj čmo. Taborniki imajo kar naprej nekaj tam. Včeraj je bila na vrsti orientacija za Mitjo, ki jo je enkratno prestal!

Prvo mesto med GGji za ekipo Pire Krompir! Jah, enkratno, doma smo zelo ponosni! Čeprav nam ni jasno, kako so bili prvi tudi po času prehojene poti, a zgleda, da je motivacija ključ do uspeha, kajne?

Doma nimamo občutka, da bi bil naš Mitja med bolj poskočnimi, zato nam takle rezultat mnogo več pove in tudi da mnogo več zadovoljstva.

No, mi smo šli v Škofjo loko že malo prej, dva mala podivjančka je bilo potrebno spravit malo ven. Na sončka, malo se lovit. In smo to počeli kar sredi starega mesta. Čeprav je res, da se jaz ne morem kaj dosti loviti, kmalu sem zasopihan ko konj, tamaučka pa še vedno letata ko nora. Dan je bil lep, a je pihalo in je bil presnet mraz. Dokler se nismo nalovili, ah, potem pa nam je bilo vroče... Nikoli ni prav, kajne?

Pri podeljevanju nagrad si nisem upal bližje, a naš Mitja je tam nekje, če si "oko sokolovo":

Mitja, čestitamo!

Drugače sem pa moral seveda še malo poslikat. Tako, za dušo pa da imamo malo spravljenega materiala kje vse smo se potikali.

Tule se že privajam na kadilske zakone. Sam zmrzujem zunaj, drugi pa se grejejo ob kremšnitah...

Tags:

dogodki

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS