Poleti

by piskec 20. marec 2009 13:17

Danes malo slikovnega kolaža. Zanimivo je slikat v množici. Se vse izgubi, a vse tudi najde.

Po pravici povedano imaš na koncu kar malce slabo vest. V množici namreč do konca izostruješ posamezna življenja. Ki v tistem trenutku, vsaj zate, izstopajo. Verjamem, da so novinarji na to navajeni.

Jaz nisem, zato se ne počutim najbolje, sem jih le par naredil, ostale pa naj drugi.

Tole so punce, ki vedno ostajajo na drugi strani ograje. A so povsod tam, kjer so vsi ti mladi skakalci. Preprosto potujejo z njimi in potem tukajle stojijo šest, sedem ur in slikajo. Slikajo, slikajo, slikajo. Grupiji.

Danes je vse veliko bolj resno, tudi mnogo več ljudi. Tekmovalci so resni, trenerji sitni. Smuče se lišpajo in mažejo tako, da nihče ne vidi, kako. In pa polno obiskovalcev, ki hočejo do njih...

Pa se še začelo ni!

Go Planica, Go!

Tags:

pixna

Komentarji (2) -

chef
20. 03. 2009 15:25:06 #

Hehe, s kakšnim objektivom si pa to slikal? Jaz blazno uživam, ko delam s 300 mm (ekvivalent 450 mm). Take sem delal v Kölnu in v Düsseldorfu, ko mi je postalo dolgčas. Ne vem če se spomniš, linkat se mi pa ne ljubi. Ampak tisto je šlo res direkt v frise, haha. Pa še čelno sem ga fotografiral, da je pravzaprav gledal v ksiht. Da ne govorim o fotki iz Berlina, kjer sem en par, ki je nekomu poziral, tudi dobil v nulo - po mojem je fotka boljša kot jo imata onadva doma Smile

piskec
20. 03. 2009 16:06:16 #

Seveda sem gledal! 300mm je, isto ko tvoj. Se kar daleč vidi! ;)

Ma ja, dobiš lahko res dobre, ampak, a veš, da me je kar malo sram... Smile Preveč od blizu. Smile))

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS