Tek Sv. Barbare 2010

by piskec 10. december 2010 11:04

Seveda tudi letos!

Čeprav letos nekako ni prav sedel. Helena je že prej jamrala in se ji ni dalo potem vreme nikakor ni bilo naklonjeno nobenemu teku in tako... ja, nisva prav veliko tekla, hja. Se je potem poznalo tudi na rezultatu.

Jej, vsi fantje v E-kipi Srčnih smo pokvarili svoj rezultat, le Helena ga je izboljšala! Skupno smo bili sicer kar par minut slabši, smo pa zato za seboj pustili še eno ekipo več. Prebijamo se torej v ospredje! Le pazite se drugo leto!

Je pa bilo letos kar ledeno in pravzaprav nič lahko za tečt. Pa še presnet mraz za dihat! Ampak je bilo pa zaradi sončka prav enkratno in sploh nič kaj mraz.

Krti so bili dobri... od dveh prijavljenih ekip so se na prizorišču pojavili... trije!

Smo jim potem na srečo vsaj punco zrihtali.

Mi pa smo bili - tako kot vedno - prešerne volje na začetku:

zmatrani vmes:

in spet prešerne volje po teku:

Naš Tamauček je seveda povsod zraven...

Hja, zakaj je bil moj rezultat slabši kar za minuto, kaj? Kdo bi vedel, najbrž pa ima veliko opraviti s količino treningov, kajne? Ja, tekov, sploh pa kratkih in hitrih, ne vadim. Nič. Tudi pri dolgih in počasnih je podobno - nič. Čudim se, da sploh še kje tečem. Ja, lani sem se precej potrudil, letos pa še v drugi klanec nisem prišel s tekom. Ni šlo in ni šlo, pljuča mi je skoraj razgnalo! Pa sem delal analizo, sem mislil, da sem prej prehitro tekel in je bil potem jajc, ampak ne! Bolj počasen kot lani sem bil iz metra v meter, na celi progi.

Najbrž je bilo to zaradi mraza. Ja, ja, to je to.

Potem smo pobrali še pokale, ki jih je organizator tako nesramno pustil nevarovane, stopili na stopničke, se pobahali in šli novim dogodivščinam naproti!

Tags:

pr norch

Komentarji (2) -

Wega
12. 12. 2010 17:05:11 #

Če te kaj potolaži: povprečen čas vseh ekip je bil lani 1:02:29, letos pa 1:05:29, torej smo bili vsi letos tri minute počasnejši. (Razen Helene seveda)

piskec
13. 12. 2010 07:30:55 #

Ja, pa me potolaži! ;)

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS