Leto 2006

by piskec 27. december 2006 22:12

A vi tudi radi delate rezime lanskega leta? No, jaz ga pa ne delam rad. Lansko leto je bilo in ga več ne bo. Who bl**dy cares.

Buldožer je že zdavnaj ugotovil: svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem.

Čemu in zakaj bi se oziral nazaj? Da bi se matral? Svoje izkušnje sem ponotranjil in nimajo več zveze z 2006. Čas in njegov čar je minil. In del mojega življenja z njim. Še pomaham mu v slovo in grem naprej... Kmalu.

 

Tags:

osebno

Komentarji (2) -

Vreme
28. 12. 2006 10:32:37 #

Gledati nazaj. Ja seveda je potrebno gledati tudi nazaj. A ko gledamo leto nazaj si pač vzamemo tisto, kar nam ustvarja lepe spomine, kar je na nas delovalo pozitivno in na vse kar nam se je lepega zgodilo. V končni fazi tudi pišemo bloge, da lahko kdaj pa kdaj pogledamo tudi nazaj. Sicer pa nam samo pogled naprej daje tisto za kar živimo. In prav je tako!

piskec
28. 12. 2006 10:58:27 #

Oh, ko bi vsi gledali s te plati nazaj! Poznam jih veliko, ki vidijo nazaj samo bedo, trpljenje in negativne stvari... Hm, sicer je res, da taki vidijo to tudi naprej...
Rezimeja ne maram delat. To je to. Saj vse piše v blogu, imaš prav.

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS