Ljubi, ne ljubi

by piskec 28. december 2006 09:01

Moj blog največ bere Helena. Za kar sem ji zelo hvaležen. Se pa vedno sprašujem, a me tudi kdo drug bere? Najbrž ne.

Pravzaprav sam ne vem čisto dobro ali bi rad, da me berejo ali ne? Po eni strani bi seveda rad, po drugi pa to prinaša kar nekaj dodatnih težav. Že v sedanjo obliko bloga sem šel ravno zaradi možnosti komentiranja. Pa smo spet tam. Pa bi rad komentarje pa jih ne bi rad...

Saj vem, zdaj bo Vreme skočil, da bi spet bil rad na sredini in da se to ne da... itd. itd.

Morda pa ima človek prav.

Ali pa tudi ne. Odločit se ni bilo težko, odločil sem se že zdavnaj za blog in odločil sem se za komentarje. Ampak, kaj bi si pa želel, si pa nisem čisto na jasnem. Blog pišem že dolgo, veliko stvari iz svojega življenja, vse zelo na osebni ravni, ne spuščam se v trenutne politične situacije, v komentiranje trenutnih dogodkov doma in v svetu. Če bi se, bi me najbrž bolj brali, če bi seveda kaj pametnega napisal. A sem prepričan, da se o takih stvareh itak ne da napisat nič pametnega. Če pa je že pametno pa je čez dva dni zastarelo. In tako lebdim na svoji osebni ravni, s čimer sem v bistvu zadovoljen. Saj pišem tale blog zaradi sebe, si vedno govorim.

A me vsake toliko časa malce napuh daje, malo mi greben raste in podobne stvari. Sem pač samo človek in ne superman, skušnjave so velike, vsake toliko časa jim podležem. In si želim, da bi me brali, da bi bil na vseh mogočih listah in da bi imel milijon komentarjev!

Potem pa vzamem zdravilo, kar pomeni, da grem na Technorati pogledat status svojega bloga. Ponavadi piše takole: krtina.com, Rank: 2.399.655 (No blogs link here yet). In vedno ko pogledam, je številka malo večja. (Čez kako leto bom že na 3 mio!) In sem ozdravljen...

In se lahko le zahvalim Heleni, Vremenu in Urši, da me kdaj obiščejo. Kaj pa si še želim drugega, hudiča?

 

Tags:

osebno

Komentarji (10) -

cookie
28. 12. 2006 10:01:11 #

hehe, sej to veš, da MANJŠA kot je cifra, BOLJŠE je;)?

Vreme
28. 12. 2006 10:28:58 #

Hahahahah, o sredini se bova morala očitno enkrat prav posebej dobiti ob pivu in kakšno dokončno reč!!!Ni rečeno, da bova prišla, da skupnega imenovalca, ampak zaradi tega se res ne bova delila na deljenca in delitelja Smile)).
Vsekakor pa je to dobro vprašanje kdo naj to bere, komu se naj bi odprl vesoljnemu svetu, kdo, kako in na kak način lahko to zlorabi v takšne ali drugačne namene. vsekakor je treba pri pisanju najti neko vmesno pot (sredino hahahahah). Sicer pa si me tudi ti spodbudil, da sem sam začel pisati blog, je pa za to krivo tudi nakup parcele!
Sem pa prepričan, da jih blog bere več kot si lahko misliš, moja boljša polovica je vsekakor med njimi!!

piskec
28. 12. 2006 10:29:54 #

vem, vem... ;) Saj pravim, da se grem zdravit tja. Od napuha. Da padem na realna tla.

piskec
28. 12. 2006 10:55:54 #

No, no, zanimivo, Vreme. Najbrž je kar nekaj skritih bralcev. To je pravzaprav lepo in mi je čisto všeč. Se lahko le zahvalim.
O sredini se bova midva še dobila, imaš prav. Rešila ne bova sicer nič, ker bom jaz spet nekje vmes. ;)
Z zlorabami se pa ne obremenjujem. Naše življenje (no, predvsem moje) je zelo odprto, na spletnih straneh lahko vidiš boga in pol... - Največ stvari skrijem pod geslo zato, ker se mi otroci (otroci!) pritožujejo...

Vreme
28. 12. 2006 11:13:56 #

"Največ stvari skrijem pod geslo zato, ker se mi otroci (otroci!) pritožujejo..." a to pomeni, da pišeš več kot lahko  mi beremo??

piskec
28. 12. 2006 13:43:09 #

Ne, ne... vidiš vse kar pišem. Pod geslom so naprimer telefonski pogovori ipd. Tudi štimanje centralne, ker se je nekdo veselo igral. Moral je probat, če dela... ;

URĂ„Äâ
28. 12. 2006 20:19:10 #

Tisto o sredini bosta sama z Vremenom težko rešila.Nikoli ne boš v sredini pa če se še tako prestavljata.Če bi še jaz stopil na eno stran je pa izbira tvoje sredine enostavna Smile)

piskec
29. 12. 2006 07:11:09 #

Zgleda, da bom moral kaj več spisat o "sredini". Se mi zdi, da se ne razumemo najbolje...

Hirkani
29. 12. 2006 09:52:52 #

Evo, še ena bralka, čeprav (priznam) občasna ;)

piskec
29. 12. 2006 09:59:01 #

Opa! Seveda se zahvaljujem tudi Občasnim bralcem! Takim, ki to priznajo, pa sploh! ;)

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS