Parkiranje

by piskec 14. september 2009 13:14

Vsi znamo parkirat, anede?

Ampak samo mi, vsi ostali pa ne!

Danes je bil sploh en tak dan. Dan za avte. Najprej polno nekih nesreč, ker se vsem tako mudi in potem pol države čaka v vrstah. Sami pametnjakoviči, eni hitrejši kot drugi, vsi se najbolje znajdejo, mi ostali smo pa navadni luzerji. Eh.

Potem pa prideš v službo in iščeš parkplac. Prava borba, že celih deset let. Zraven pa gradijo in gradijo in je že vse zasedeno že vnaprej. Pojma nimam, kako bo šlo naprej, ampak opažam, da je človek najbolj nesposobno bitje pri načrtovanju. Parkirišča, vrtci, šole... saj poznamo, kako to gre.

Sicer pa imam pred službo polno prostora. Ampak za mini avtočke.

Pa nista edina mojstra.

Še zdaleč ne!

In še četrta mojstra!

In to na celih petdesetih metrih parkirišča! Saj ne moreš verjet...

Zgleda, da je ljudem že popolnoma vseeno. Jaz parkiram, za ostale pa me ne briga!

Tamle, malce naprej pa se tako gnetejo na malem parkirišču, da je obvezno tako parkiranje, da je vsak obrnjen v drugo smer. Tukajle je pa veliko prostora, ni problema.

Tags:

avto

Komentarji (5) -

chef
14. 09. 2009 18:07:32 #

Nihče več noče ciljat niti med zarisana parkirišča. Boli jih kurac. Mene to tako zjezi, da bi jih najraje z dvema avtomobiloma zaparkiral na centimetre, pa naj skozi prtljažnik not lezejo!

In ko sem nekoč pisal o tej problematiki, me je pol komentatorjev označilo za pikolovskega fanatika, nekateri pa tudi za kretena itd.

Najbolje, da obupaš in si misliš svoje. Jaz si često zaželim, da bi bil zgolj povprečen tepec z IQ 55, ker oni se pa res za nič ne grizejo, razen da pizdulirajo zaradi nizkih plač.

piskec
14. 09. 2009 18:52:51 #

Včasih upam, da bi bilo morda bolje, če bi bili narisani placi, a najbrž imaš prav: popolnoma vseeno je!

Wega
14. 09. 2009 19:45:00 #

Ja. In ko smo že pri avtih... Kaj misliš, da sem moral danes na vrat na nos it menjat? Še v temi? No kaj? Naj pomagam: ima pozitivno in negativno stran...

piskec
15. 09. 2009 04:10:29 #

Et tu, Brute? ;)

Jaz ga še vedno menjam... To sploh ni tako enostavno!

Matjaž
15. 09. 2009 05:39:04 #

Joj, takih parkirnih zgodb je mnogo. Kar pojdi v Domžale v Mercator center parkirat v garažo. Res, da so boksi bolj ozki, ampak folk naredi iz treh boksov komaj dva. Pa, da ne govorim o tem kako te meni nič, tebi nič zaparkirajo. Ja, ok sej sem v službi, pa bom po vsej verjetnosti prišel popoldan nazaj do avta, ampak kaj pa če ga bom prej rabil? Ne moreš nikamor....

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS