Tek Sv. Barbare 2011

by piskec 30. december 2011 11:48

Pa ne da je kdo mislil, da nas na teku Sv. Barbare letos ni bilo?! A?

Najbrž ni noben na to pomislil, ker je vsaj Rajko nekaj napisal. Ostali smo bolj leni zadnje čase...

Skratka... bili smo tam, odtekli in ... zmagali, jasno! Predpredzadnje mesto, pa še tega smo komaj izpustili po dolgi in neusmiljeni borbi, ki jo je Rado bil v zadnjem krogu.

Kam nas uvršča 1:18:03 v vseh teh letih niti nimam pojma, še za svojih 19:10 ne vem čisto dobro. Samo to vem, da smo bili sigurno boljši kot lani, saj so bili vsi! Lani vse pomrznjeno, letos pomladno, nekateri so tekli kar v kratkih rokavih!

Letos se nisem prav nič sekiral, kljub temu, da nič nisem tekel. Sem si lepo rekel: boš pa hodil, pa mir! A je potem kar šlo, presenetljivo. Niti se nisem toliko matral, pravzaprav, če zdajle pogledam, sem se celo malo premalo namatral. Čisto lahko bi se bolj potrudil, ne?! A vseeno mislim, da je tole zame kar dober rezultat, sploh pri toliki vadbi!

Seveda pa čestitke vsem ostalim sotekmovalcem, še posebej Marjetki, ki je letos prevzela vlogo ženske tekmovalke v skupini.

Na žalost letos ni bilo časa za kaj več, odtekel sem in pojedel, potem sem pa že moral naprej, na praznovanje rojstnega dne. Nekako nam datumov zmanjkuje...

Še slikca z Rajkotovega bloga - naša E-kipa in Samo in druge E-kipe:

 (C) Rajko

Tags:

Komentarji (1) -

Vreme
30. 12. 2011 19:16:54 #

Ojej ti si pa res v zaostanku. Upam, da o Borških 10.000 ne boš pisal maja Smile

Sicer pa napreduješ. Brez pravega treninga seveda ;)

Dodaj komentar

biuquote
  • Komentar
  • Predogled
Loading

AVTOR

Blog Podkleteno Nebo pišem Aleš Kermauner. Preko njega skozi osebno opažanje sveta skušam nekaj povedati. Včasih mi uspe, večkrat ne.

ZADNJE S TERENA

KRTINA V ŽIVO

OBJAVE

KOMENTARJI

Comment RSS

VREMENSKA NAPOVED ZEVS